Τούτων όλων ούτως δοθέντων…

Posted on 07/07/2012 από

0


Τούτων όλων ούτως δοθέντων...

Ο Σα(χλα)μαράς κέρδισε τις εκλογές με κύριο σύνθημα τη διαπραγμάτευση. Το ίδιο σύνθημα χρησιμοποίησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Προχθές η Λαγκάρντ δήλωσε ότι δεν έχει καμμία διάθεση να συζητήσει για πιθανή επαναδιαπραγμάτευση. Χθες ο Στουρνάρας μας ενημέρωσε ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται, τουλάχιστον πριν διορθώσουμε τα του οίκου μας. Τα οποία είναι πολύ άσχημα, εξ αιτίας των μέτρων που μας επέβαλαν οι ξένοι και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις τα δύο τελευταία χρόνια.

Είναι η πολλοστή φορά που ένα κόμμα εκλέγεται ψευδόμενο ασυστόλως. Άλλη μια φορά το κόμμα που σχηματίζει κυβέρνηση αγνοεί το μήνυμα της κάλπης και τις επιθυμίες του κόσμου. Θα συμφωνήσω σε αυτό.

Η κυβέρνηση αυτή δεν χαράσσει πολιτική. Την πολιτική «της» την υπαγορεύουν οι ξένοι και η κυβέρνηση αναλαμβάνει την εφαρμογή της. Και κρίνεται από τους ξένους με βάση τα αποτελέσματα. Όταν δε αυτά δεν τους αρέσουν, στέλνουν στην κυβέρνηση συμπληρωματική πολιτική (διάβαζε μέτρα), τα οποία καλείται να εφαρμόσει.

Τούτων όλων ούτως δοθέντων, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουμε αυτή την κυβέρνηση. Σε τι μας χρησιμεύει. Αφού το μόνο που κάνει είναι να εκτελεί πιστά τις εντολές των δανειστών. Ακυρώνοντας έτσι το λόγο ύπαρξής της. Ας την «ακυρώσουμε» λοιπόν κι εμείς!

Πηγή: RAMNOUSIA

Advertisements