Ανεξάρτητοι Έλληνες: Νομικός σύμβουλος της Siemens, σύμβουλος του Σαμαρά

Posted on 11/07/2012 από

0


«Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα» για το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιωάννη Καράκωστα θέτουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, επισημαίνοντας ότι «με βάση τον ιστότοπό του φαίνεται ότι είναι και νομικός σύμβουλος της Siemens».

«Δηλαδή ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος.

Για «απίστευτη αθλιότητα» και «συκοφαντία» έκανε λόγο η κυβέρνηση, απαντώντας στις καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι ο κ. Καράκωστας «παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του».

«Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Advertisements
Ετικέτα: