ΔΑΚΕ: Να σταματήσουν οι υπουργοί να κάνουν τους «ινδιάνους»

Posted on 11/07/2012 από

0


Εναντίον των τυφλών αποκρατικοποιήσεων τάσσεται η ΔΑΚΕ. Σε ανακοίνωση τους οι γαλάζιοι συνδικαλιστές κάνουν λόγο για υπουργούς «ινδιάνους» και προειδοποιούν την κυβέρνηση πως η κοινωνία θα εκραγεί.

«Προειδοποιούμε ότι εάν ξεχάσει την κοινωνία και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί!!! Σε αυτούς δε τους Υπουργούς που παριστάνουν τους … ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ότι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των τροϊκανών πιστεύοντας ότι έτσι θα εξευμενίσουν… το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόϊμπλε και του Ρέσλερ που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή» αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ.

«Σε ότι αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, οφείλουν να μας γνωστοποιήσουν το κριτήριό τους, διότι δεν μπορεί να πωλείται ο ΟΣΕ γιατί δήθεν παράγει… έλλειμμα, η ΔΕΗ για να γίνει ανταγωνιστική, η ΕΥΔΑΠ γιατί έχει κέρδη και η Δημόσια περιουσία για να μην … καταπατηθεί !!! Αυτό δεν είναι κριτήριο και θυμίζει την πλανόδια λογική «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» επισημαίνει η ΔΑΚΕ, καλώντας την κυβέρνηση να αρχίσει άμεσα την επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές και σημειώνοντας ότι ο λαός «απέρριψε τα μνημόνια και τις… τυφλές ιδιωτικοποιήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

Advertisements
Posted in: Πολιτική