Παπαδημούλης: «Αθετούν τις προεκλογικές δεσμεύσεις με τον πιο κραυγαλέο τρόπο»

Posted on 13/07/2012 από

0


Image

 

«Παρότι εμείς θέλουμε την ακύρωση του Μνημονίου και όχι την επαναδιαπραγμάτευση, οφείλουμε να επισημάνουμε την αναξιοπιστία όσων υποσχέθηκαν απαγκίστρωση όπως ο ίδιος και προωθούν σκληρή εφαρμογή του Μνημονίου…», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδήμουλης, σε απάντηση των δηλώσεων Κουβέλη μετά το τέλος της συνάντηση των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης, δήλωσε: «Πριν αλέκτωρ λαλήσει, η Κυβέρνηση αυτή, από Κυβέρνηση αναδιαπραγμάτευσης, αναθεώρησης και απαγκίστρωσης από το Μνημόνιο, όπως είχαν υποσχεθεί οι τρεις αρχηγοί που την συγκροτούν, εξελίσσεται σε Κυβέρνηση αυστηρής απαρέγκλιτης εφαρμογής του Μνημονίου. Έχουμε μία κραυγαλέα αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων, με τις οποίες ο κ. Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός, ως επικεφαλής του πρώτου κόμματος αλλά και των προεκλογικών δεσμεύσεων των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη».

«Η δεύτερη παρατήρηση είναι ότι έχει παραπεμφθεί στις καλένδες της τετραετίας και το μετεκλογικό κείμενο της τρικομματικής προγραμματικής συμφωνίας, το οποίο έλεγε συγκεκριμένα πράγματα ότι θα γίνουν… Το μόνο που προέκυψε μαζί με ένα ολοστρόγγυλο μηδέν στον τομέα της επαναδιαπραγμάτευσης, είναι νέα μέτρα, πρόσθετα, ύψους 3 δισ., που τα έφερε στην βαλίτσα του μαζί ο κ. Στουρνάρας μετά το Εurogroup και το Εcofin» πρόσθεσε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Advertisements
Posted in: Πολιτική