Όσκαρ αλητείας…Αλλά εγώ σου είχα πει να βγάλεις γλώσσα στον φόβο

Posted on 18/07/2012 από

1


Από το «swell«
Προεκλογικά οι ξένοι και οι Έλληνες υπηρέτες τους ξεπέρασαν κάθε όριο παρέμβασης στο εκλογικό σώμα, φοβούμενοι την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ. Και τι δεν μας είπαν τότε. Ότι θα βγούμε από το ευρώ, ότι η Ελλάδα θα γίνει Βόρεια Κορέα, ότι θα καταστραφούμε αν ψηφίσουμε  ΣΥΡΙΖΑ. Μας έλεγαν ότι έπρεπε να ψηφίσουμε υπέρ του ευρώ, δηλαδή ΝΔ και Σα(χλα)μαρά. Οι εκβιασμοί των ξένων για την..εκλογή αυτής της κυβέρνησης ήταν σε καθημερινή διάταξη.
Σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Στουρνάρας κατά τη συνάντηση με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς της Τρόικας εσωτερικού, τους είπε ότι «θα είχε πέσει η κυβέρνηση αν έθετε στο EUROGROUP το θέμα της επιμήκυνσης του προγράμματος». Πρόσθεσε μάλιστα ότι σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιούνκερ, αυτός του είπε ότι αν έθετε το θέμα στους ευρωπαίους «εταίρους», θα εισέπρατε αρνητική απάντηση. Και μετά από αυτό, θα έπεφτε η κυβέρνηση.
Για να μην πέσει η κυβέρνηση, λοιπόν, ο Στουρνάρας δεν διαπραγματεύτηκε. Ακυρώνοντας έτσι το μοναδικό όπλο που είχε στα χέρια του, την πτώση της κυβέρνησης. Για την εκλογή της οποίας άλλωστε μας εκβίαζαν όλοι.
Από την άλλη πλευρά, αποδεικνύεται ότι το «παραμύθι» της επαναδιαπραγμάτευσης τελείωσε πολύ γρήγορα. Κάτι που είναι άδικο για τον Βενιζέλο, ο οποίος προεκλογικά ισχυριζόταν ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το μόνο κόμμα που μπορούσε να διαπραγματευτεί… Ο Κουβέλης, σύμφωνα με μια πληροφορία, έχει προσβληθεί από ένα σπάνιο ιό, ο οποίος προκαλεί αφωνία. Η αγωγή του γιατρού είναι «τώρα σκάσε!»

Η αλητεία των πολιτικών φτάνει σε νέα επίπεδα και διεκδικεί Όσκαρ..

ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΥΜΑΣΕ

Αναρτήθηκε από sibilla

Advertisements
Posted in: Απόψεις