ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: Ο Λοβέρδος φτιάχνει κόμμα;

Posted on 30/07/2012 από

0


Ο Λοβέρδος φτιάχνει κόμμα;

Σε εξέλιξη βρίσκονται παρασκηνιακές και μη διαβουλεύσεις για τη δημιουργία νεός νέου πόλου στον κεντροαριστερό χώρο, ο οποίος φιλοδοξεί να καλύψει το κενό που έχει αφήσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως φάνηκε και στις εκλογές, έχει καταφέρει να καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως δημοσιεύει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», στην Ιτέα στο σπίτι του Κώστα Θάνου, ενός εκ των στενότερων διαχρονικών συνεργατών του Κώστα Σημίτη, με αναφορές στον εκσυγχρονισμό, υπήρξε συνάντηση στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Έκτορ Νασιώκας. Μόνο που, και εκεί βρίσκεται η είδηση, στη συνάντηση βρέθηκε και ο Ανδρέας Λοβέρδος, πυροδοτώντας φήμες ότι υπάρχουν σκέψεις να ηγηθεί ενός νέου εγχειρήματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς, «σβήνοντας» το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση διατύπωσαν την κοινή εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ανοικοδόμησης του χώρου της Κεντροαριστεράς. Και τα βλέμματα όλων πλέον στρέφονται στον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος επέλεξε να μην αντιπαρατεθεί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη μάχη για τη διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά να τον στηρίξει.

Πηγή: RAMNOUSIA

Advertisements
Posted in: Πολιτική