ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Posted on 26/09/2012 από

0


20 ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-100 ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί, μετά τις 2:00 μ.μ., η μεγαλειώδης πορεία στο Σύνταγμα, τα ΜΑΤ, κατόπιν κυβερνητικής εντολής και βάση προδιαγεγραμμένου σχεδίου, εξαπέλυσαν ένα πραγματικό χημικό πόλεμο σε όλο το εύρος της Πλατείας Συντάγματος και τους γύρω δρόμους.

Φυσικά, κυβέρνηση και ΜΑΤ αξιοποίησαν γι’ αυτήν την επιχείρηση αυταρχισμού και χημικής βίας την ελεγχόμενη προβοκατόρικη δράση παρακρατικών μηχανισμών που είχαν διασκορπιστεί με άνδρες τους στο Σύνταγμα αλλά και «γνωστώναγνώστων» «κουκουλοφόρων», που μετά από πολύ καιρό «ευαισθητοποιήθηκαν» και είχαν οργανωμένη μαζική παρουσία, με την «μαύρη» κουκούλα να καλύπτει πάσης φύσεως επιδιώξεις, κίνητρα και προελεύσεις.

Η αυταρχική και χημική επιχείρηση κυβέρνησης και ΜΑΤ είχε στόχο το φόβο και τον αποπροσανατολισμό και προφανή κατεύθυνση να τροφοδοτήσει με εικόνες «τρόμου» και «καταστροφής» τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου τα τελευταία να παίξουν πολύ χειρότερα στα δελτία των 20:00 το βρώμικο ρόλο τους και να πνίξουν ακόμα περισσότερο τις μεγαλειώδης απεργιακές κινητοποιήσεις!

Η Iskra προς σφαιρικότερη ενημέρωση των αναγνωστών της παραθέτει, χωρίς κρίσεις και σχόλια, ρεπορτάζ από διάφορες ιστοσελίδες.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Μολότοφ και δακρυγόνα άρχισαν να πέφτουν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Στο κέντρο της πλατείας «άγνωστοι» έβαλαν φωτιά σε περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού. Οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν σταδιακά από το Σύνταγμα.

Προς στιγμήν πυρκαγιά απειλήθηκε μέσα στον Εθνικό Κήπο, στην πλευρά δίπλα στην Βουλή, επί της Αμαλίας, καθώς έπιασαν φωτιά δένδρα. Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Τα συγκρουσιακά γεγονότα ξεκίνησαν από την πλευρά του ξενοδοχείου Athens Plaza, στο τέρμα της Σταδίου, όταν ΜΑΤ και «κουκουλοφόροι» παίζαν το γνωστό παιχνίδι «γάτας-ποντικιού». Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στην οδό Ερμού, αλλά και στην Αμαλίας απέναντι από την Εθνικό Κήπο, στην συμβολή με την Όθωνος.

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τρεις τραυματίες.

Μία ώρα μετά την έναρξη των επεισοδίων οι «κουκουλοφόροι» κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ομονοίας. Μικρή ένταση σημειώθηκε και στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου.

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου μεταφέρθηκαν οι προσαχθέντες των επεισοδίων.

Όπως ανακοινώθηκε, έγινε 100 προσαγωγές και 20 συλλήψεις.

Advertisements
Ετικέτα:
Posted in: Πολιτική