ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Posted on 16/10/2012 από

0


@«Πληρωμένοι ψηφοφόροι», κατά το «πληρωμένοι δολοφόνοι…»
@Ο Τσίπρας να κοιμάται ήσυχος… Ο τραπεζοφελοπαπαγάλος του ΣΚΑΪ κύριος Μπάμπης τον αναγνώρισε ως αξιωματική αντιπολίτευση.

@Δηλαδή, υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι ο Φώτης Κουρέλης δε θα ψηφίσει τα μέτρα;
@Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν sτο 18ου Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας  το 25% των ανδρών και το 33% των γυναικών, 850.000 Έλληνες και 1,1 εκατ. Ελληνίδες, έχουν σοβαρή κατάθλιψη
@Ένας λαός που θεωρεί ότι είναι  φυσιολογικό ένα κόμμα να λέει προεκλογικά άλλα και να πράττει άλλα μετεκλογικά, είναι λαός πιθήκων.
@Η χώρα που επιλέγει με την ψήφο της τους δυνάστες της και αρνείται να αποτινάξει το ζυγό της, είναι μια χώρα υπόδουλη με τη θέληση της!
@Υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι η χώρα κυβερνάται από ανίκανους και ανάξιους;
@Φώτη Κουρέλη, επικινδυνότερη και επιβλαβέστερη κι απ’ αυτήν ακόμα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού, είναι η διάλυση των ιδεολογιών.
@Η φιλανθρωπία είναι η λύση που απομακρύνει την διεκδίκηση και εκφυλίζει τη διαμαρτυρία.

@Το γεγονός ότι ο ΓΑΠ αυτός ο άθλιος πολιτικός που ευθύνεται για την σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας δεν έχει ακόμα λογοδοτήσει, είναι ντροπή για τη Δημοκρατία, τον κοινοβουλευτισμό και τη Δικαιοσύνη…

@Αν περιμένεις 400 χρόνια για να επαναστατήσεις, είσαι άξιος της σκλαβιάς σου!
@439.000 Ελληνόπουλα ζούνε σε καθεστώς απόλυτης φτώχειας, ήτοι 878.000 Έλληνες αρνούνται να ανατρέψουν τους φονιάδες των παιδιών τους!
@Το άθλιο θέατρο της ξευτίλας συνεχίζεται… Τα καθάρματα συνεδριάζουν γι αυτά που ήδη έχουν υπογραφεί!!!
@Τελικά κανένας μαλάκας απ’ αυτούς που υπόγραψαν το μνημόνιο Β’ δεν το έχει διαβάσει!
@Αυτά για τα οποία υποτίθεται ότι συνεδριάζετε για να δείτε τι θα κάνετε, τα έχετε υπογράψει όλα ρε μαλάκες και είναι μάλιστα και νόμοι του κράτους! Προδότες, το κρέμασμα αποκλείεται να το γλυτώσετε… Αλήτες «ΥΠΟΚΑΤΟΤΑΤΗΣ» στάθμης…
@Βρομεροί και τρισάθλιοι προδότες Κουρέλη και Βουβουζέλο, τι θα πείτε στον Ελ. Λαό ρε γλοιώδη υποκείμενα, μετά από τη σύσκεψη παρωδία που στήσατε;
@Πανύβλακα Κουρέλη, αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους συνεταίρους σας και είναι νομος του κράτους… Ξύπνα ζώον!
@Σου το είπα τρελούλη Πρετεντέρη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι… Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους  και είναι νόμος του κράτους…  Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… Και μη σουφρώνεις τα χειλάκια σου ασχημαίνεις!
Advertisements
Posted in: Απόψεις